timer

MediYoga med Manuela

MediYoga er en rolig og meditativ form for yoga som kombinerer det medisinske og yogiske perspektivet med enkle, men kraftfulle øvelser og meditasjoner basert på Kundalini Yoga og kinesisk medisin.

Dette er en yogaform for absolut alle, fordi programmene kan nøyaktigtilpasses de fysiskemulighetene uten å miste styrken og effekten (til og med å sitte påstolen).

Privat timer også mulig med Manuela.

MANDAGER : kl 18.00 – 19.15 

Drop-in : 275 kr 

Yogapass med 1 eller 2 måneders varighet. 

Påmelding : https://viking-terapi.no/mediyoga/

Ashtanga Yoga med Selena

Ashtanga Yoga er et tradisjonell yoga form som skaper stødighet og balanse i kropp og sinn. Det er en dynamisk praksis, men tilpasset alle.

Ashtanga Yoga er en yogapraksis hvor vi utnytter potensialet vårt; både fysisk, psykisk og spirituelt. Gjennom yogapraksisen med korrekt pust (renser nervesystemet), asana  (stillinger, renser kroppen) og drishti (de stedene vi fester blikket, renser sinnet), kan vi kontrollere sansene våre og skape en dyp forståelse av oss selv.

The Shala tilbyr to typer Ashtanga klasser :

Ashtanga Ledet time, dette er en ledet time hvor læreren leder gjennom halv førsteserien på tradisjonell måte.

Mysore time, Mysoreundervisning innebærer at studentene kan komme når de vil i løpet av Mysore timene. Læreren vil så veilede deg gjennom stillingene, og kan på den måten ta hensyn til dine behov, skader og kroppstype. Er du helt ny og ikke har gjort yoga før, er mysore en veldig fin måte å lære på. Undervisningen gir rom for mer hjelp og forklaringer enn i en vanlig, ledet time.

TIRSDAGER og TORSDAGER Mysore time kl 7.00 – 9.00 

ONSDAGER Ashtanga Ledet time kl 18.00 – 19.30 

Drop-in : 275 kr 
MYSORE 1 måned pass : 2000 kr (8 timer) 
MYSORE 2 måneder pass : 3600 kr (16 timer) 

Les mer på : https://yogaraven.com/events/yoga-classes/

Påmelding : info@yogaraven.com // http://www.yogaraven.com

Flyt Yoga med Kari

Velkommen til en leken klasse hvor vi flyter med pusten gjennom sterke, myke, rolige sekvenser.

Vi utforsker, utfordrer, varierer og justerer stillingene etter egne behov, slik at praksisen blir unik for hver enkelt. Med et smil på lur!

Mer snart…

Community Yoga

Dette er en åpen klasse for alle nivå, med ulike lærere og stilarter for hver gang. Fra dynamisk yoga til meditasjon. Denne timen holder vi spesielt for de som til vanlig ikke har råd til å delta på klasser til fullpris.

Derfor er betalingen donasjonsbasert mellom 150 kr og 250 kr. Du gir det du kan!

Selvsagt er du velkommen til å delta selv om du har råd til andre klasser. Bare vær oppmerksom på å verdsette tiden og innsatsen til læreren.

TIRSDAGER (se timeplan for datoene) kl 18 – 19

Drop-in : donasjon fra 150 kr til 250 kr

Ingen påmelding – bare kom!